Γιόρτασαν την νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»

Την μεγάλη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» στις δημοτικές εκλογές γιόρτασαν στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης. 

Απόψε το βράδυ η ομιλία του Απ. Καλογιάννη στην Κεντρική Πλατεία

Στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας θα μιλήσει ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Καλογιάννης σήμερα Παρασκευή 31 Μαϊου, στις 9 το βράδυ.

Ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος θα μιλήσει στην εκδήλωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου και πριν ανοίξουν οι κάλπες για την τελική αναμέτρηση για το Δήμο Λαρισαίων.

 

Σταματήστε επιτέλους!

Στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών η ψήφος των πολιτών ήταν ψήφος στήριξης του Δημάρχου και της παράταξης του. Και έχει δίκιο η κυρία Καραλαριώτου, στην απάντησή της στην σημερινή συνέντευξη του Απόστολου Καλογιάννη και της Συμπαράταξης Λαρισαίων, να λέει ότι οι πολίτες έδωσαν μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και διαλόγου.

Επιβράβευσαν το πολιτικό ήθος και τη σύνεση, είπαν όχι στην πόλωση και τον διχασμό.

Την ίδια στιγμή όμως που η ανακοίνωση της υποψηφίας δημάρχου διαφημίζει την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια της παράταξής της με την χαρακτηριστική φράση «δεν κοροϊδεύουμε τους πολίτες» ένα νέο κρούσμα πολιτικής αθλιότητας έρχεται να προστεθεί στο προηγούμενο.

Στον α΄ γύρο υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξής της ευθύνεται για τη διακίνηση ενός βίντεο που πρόσβαλε την πόλη. Η ίδια τότε δεν παρενέβη. Αυτή τη φορά ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός της σύμβουλος, ταγμένος μάλιστα να υπηρετεί τον νόμο και με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εκλέγεται, εμφανίζεται να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις (!) για «λειτουργία νέου hot spot προσφύγων στην περιοχή της Λάρισας με την υπογραφή του Δημάρχου».

Πρόκειται για ένα ακόμα συνειδητό ψέμα, για μια ακόμα συκοφαντία.

Μια ποινικά κολάσιμη πράξη διασποράς ψευδών ειδήσεων συνειδητής παραπλάνησης του εκλογικού σώματος και κατασυκοφάντησης του δημάρχου.

Η μοναδική υπογραφή που έχει βάλει ο Απόστολος Καλογιάννης βρίσκεται σε επιστολή – ψήφισμα διαμαρτυρίας στο οποίο εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την ίδρυση νέου hot spot σε γειτονικό Δήμο. Μάλιστα, το εν λόγω έγγραφο προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, συνυπογράφεται από τους βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Μαξ. Χαρακόπουλο, Χρ. Κέλλα και Γ. Κατσιαντώνη, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Κ. Μπαργιώτα, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και όλους τους δημάρχους του νομού.

Η κυρία Καραλαριώτου δεν μπορεί να κρύψει την εμμονή της με την άθλια προπαγάνδα.

Είναι υποψήφια δήμαρχος, αλλά συνειδητά επενδύει στον φόβο και τον διχασμό.

Αν επιθυμεί να δείξει στους Λαρισαίους ότι προάγει τον πολιτικό πολιτισμό, ότι πολιτεύεται με αρχές και αξίες, ας φροντίσει να επαναφέρει στην τάξη τα στέλεχη της παράταξής της.

Την προηγούμενη φορά δεν το έκανε. Επιτέλους ας το κάνει τώρα διαφυλάσσοντας έστω και τελευταία στιγμή την κοινωνική γαλήνη της πόλης.
Σταματήστε επιτέλους!

Γνωρίζεις τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη;

Δες τις προσωπικές του στιγμές Εδώ!

Δήλωση Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της α' Κυριακής

«Στην ολοκλήρωση της πρώτης Κυριακής έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη Συμπαράταξη Λαρισαίων. Η παράταξή μας διπλασίασε το ποσοστό της από την προηγούμενη φορά και είναι πρώτη.
Οι συμπολίτες μας επιβράβευσαν το έργο μας πρώτα απ’ όλα και την ενότητα την οποία υπηρετήσαμε στην πόλη. Με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε και στην επόμενη Κυριακή. Δίνουμε τη μάχη της ενότητας στην πόλη, γιατί την επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της πόλης, κρίνεται ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί αυτής της ενότητας, ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει ενωμένα και ενωτικά το λαό της πόλης.
Σ’ αυτό τον αγώνα θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε δυνατοί με όλους τους συμπολίτες μας κι αυτούς που σήμερα δεν επέλεξαν να μας ψηφίσουν.
Tην επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της Λάρισας που θα την εκπροσωπεί υπογράμμισε ο κ. Καλογιάννης
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως τους υποψηφίους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και τους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Θα νικήσουμε για τα υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση και το Δήμο μας.»

Ο Δήμος πρωτεργάτης στην ομαλοποίηση του οικονομικού κλίματος

Τις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων για την επόμενη περίοδο στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, συζήτησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με τους προέδρους του Επαγγελματικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ.κ. Σ. Γιαννακόπουλο και Χρόνη Ισαακίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Αχ. Νταβέλη στη διάρκεια των χθεσινών του επισκέψεων στους θεσμικούς οικονομικούς φορείς της πόλης.

Δήλωση Δημάρχου Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» Απ. Καλογιάννη για την απώλεια του Μάνθου Σαρρή

Ο θάνατος ενός φίλου είναι βαρύς. Η απώλεια ενός αδελφικού φίλου είναι οδυνηρή. Αποχαιρετώ με αίσθημα θλίψης τον Μάνθο Σαρρή έναν άνθρωπο, έναν αδελφικό φίλο με τον οποίο δώσαμε κοινούς αγώνες στο χώρο της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης.

Στο Δικαστικό Μέγαρο και με την Ισραηλίτικη Κοινότητα ο Απόστολος Καλογιάννης

Στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας περιόδευσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από στελέχη της Συμπαράταξης Λαρισαίων, ενώ επίσης είχε συνάντηση και με το Δ.Σ. της Ισραηλίτικης Κοινότητας.

«Παίζω και γυμνάζομαι» για μικρούς και μεγάλους από το Δήμο Λαρισαίων

• Απ. Καλογιαννης: Περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ διατέθηκαν για τον αθλητισμό!

Περιοδεία Απόστολου Καλογιάννη σε ΙΚΑ και Εφορία

Περιοδεία σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς στη συνοικία της Νεάπολης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης» συνοδευόμενος από υποψηφίους. Ειδικότερα ο κ. Καλογιάννης και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» επισκέφθηκαν την Α’ ΔΟΥ Λάρισας καθώς και τα γραφεία του ΙΚΑ.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» συνομίλησαν με πολίτες και υπαλλήλους και διένειμαν έντυπο υλικό.

Επικοινωνία

Βενιζέλου 109 & Παπαναστασίου, Λάρισα

email: info@simparataksi.gr