Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην εκπομπή της TRT "Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα" την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

 

 

Σε θέματα της επικαιρότητας όπως η υλοποίηση του ΣΒΑΚ, οι θετικές εξελίξεις για την λειτουργία Εμπορευματικού Κέντρου στην Λάρισα και το θέμα της χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ με τα πρώτα 4 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός σε σχολικές μονάδες, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TRT και στον Σ. Πολύζο.

Η Λάρισα του Απόστολου Καλογιάννη: “Η πορεία μου, η Λάρισα”.

 

Συνέντευξη του δημάρχου Λαρισαίων στο OnLarissa.

 

Συνέντευξη του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη στην Εφημερίδα Αυγή

Κάναμε σημαντικά βήματα εξωστρέφειας, προχωρήσαμε αποτελεσματικά τις μεγάλες διεκδικήσεις του δήμου” τονίζει στην "Αυγή" της Κυριακής ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας για το όραμά του να καταστεί η πόλη του ο "πρώτος περιφερειακός πόλος της ανάπτυξης".

Απ. Καλογιάννης στην εφημερίδα "Ελευθερία": Στόχος μας να γίνει η Λάρισα πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης

* Εκτιμά ότι παραμονές των εκλογών θα υπάρξει πόλωση * Τι λέει για συνεργασία με Ντ. Διαμάντο και τη στήριξη της «Συμπαράταξης» από ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ * Η ψηφιακή πρόκληση, οι συνέργειες με την τοπική επιχειρηματικότητα - καινοτομία και οι πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απασχόλησης των νέων

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στην Εφημερίδα των Συντακτών

Βρισκόμαστε περίπου πέντε εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η απλή αναλογική που θα ισχύσει ως εκλογικό σύστημα, για πρώτη φορά, αλλάζει σημαντικά το περιβάλλον διοίκησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επικοινωνία

Βενιζέλου 109 & Παπαναστασίου, Λάρισα

email: info@simparataksi.gr